FőoldalMűsorok  |  Stáb Fórum  |  Programok  |  Elérhetőségek  |  Letöltések  |  Archívum

Közösség: -

Partnereink:

Partnereink:

RÁDIÓ

feltöltés alatt...

Hírlap hírek:

Hírlap hírek:

Partnereink:

feltöltés alatt

Gazdag program várja az érdeklődőket Wekerletelep tavaszi nagyrendezvényén, 2012. május 18-20-án.

2012.05.12. 22:21 | Rádió K | Szólj hozzá!

Címkék: hírek

szekelykapu-napokPénteken (május 18.) hagyományosan kiállítással nyílik a rendezvénysorozat a Társaskörben. A kiállítás témája: Kós Károly és családja. A Wekerlei Pódium koncertjét ezúttal nem a Munkás Szent József Közösségi Házban, hanem a Kós Károly téren, a zenepavilonban rendezik. Ezt követően pedig szabadtéri mozi lesz ugyanitt. (Jankovics Marcell : Az ember tragédiája)

- Szombaton (május 19.) lesz a hagyományos, nagy közösségi rendezvény a Kós Károly téren. Délelőtt Tied a színpad címmel a kispesti óvodák és iskolák művészeti csoportjainak bemutatói lesznek láthatók-hallhatók a színpadon. Ezzel párhuzamosan működik a Wekerlei Életfa Tere, sok új programmal. 0-99 éves korig ajánljuk vendégeinknek. Téma: SEMMIBŐL – VALAMIt; a hulladéknak szánt anyagokból is létre lehet hozni valamit!

A Wekerlei Társaskör és a Wekerlei Kultúrház önálló sátrakkal várja látogatóit. Lesz Zöld Hajtás és Klímabarát Wekerle tanácsadás is. Idén is lesz Wekerlei Sodrófa Díj és Családi pontgyűjtő verseny. A színpadon délután egymást váltják a fellépők, főleg helyiek! Szerepelnek majd a Wekerlei Mozgásműhely hastáncosai és a fiataloknak ismét Shelb fog diszkózni. S – persze – egész nap vásárosok, mutatványosok és pónilovaglás. Ismét útjára indul a lovaskocsi egy kis helytörténeti kocsikázásra, hogy bemutassa a Wekerle titkait. Este pedig – szokásosan – a Calvados kocsmazenéje zárja a programot. S még valami varázslatos! Erről csak annyit árulunk el, hogy „tűzszobor”.

- Vasárnap (május 20.) délelőtt a sporté a terep. Tizedik alkalommal indul útjára Wekerlei Székelykapu-futás mezőnye. Most is lesznek kiegészítő programok, de az esemény csúcsa a díjátadás lesz. Délután csendes, ámde vidám Wekerlei Piknik várja a Kós Károly téren a családokat. A zajos kavalkád helyett ezúttal pokrócokon ülve, beszélgetve lehet örülni a jó időnek és a társaságnak. Lesz majd többféle zenés és játékos program, de kézműveskedni is lehet ott.

A Magyar Kollégium, a Wekerlei Futóklub és a Wekerlei Társaskör Egyesület közös rendezvényére igazi wekerlei hangulattal várjuk a barátokat, szomszédokat, ismerősöket, ismeretleneket.

wszn2012


Sajnos a partnerek közé nem fértünk be. Reméljük helyünk azért lesz a rendezvényen! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://radiokispest.blog.hu/api/trackback/id/tr224504852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása